حرف زدن و ارتباط با همسر
در صورتي كه نحوه درست حرف زدن و ارتباط با همسر را ياد بگيريد زندگي شما درارامش خواهد بود.

هشت نكته براي حرف زدن و ارتباط با خانومتان

ارتباط کلید هر ازدواجی است. عدم ارتباط منجر به ناامیدی، رنجش و دعوا می شود و حتی می تواند منجر به شکست ازدواج شما شود.

وقتی یاد می گیرید که چگونه با همسرتان صحبت کنید و بالعکس، یکدیگر را بهتر درک می کنید و حل مشاجرات و آرام کردن تنش ها آسان تر می شود.

این مقاله با توصیه چند نکته برای برقراری ارتباط بهتر با همسرتان، بر تغییر نحوه صحبت کردن با همسرتان تاکید دارد.

وقتي ارتباط با خانومتان را ياد بگيريد ازدواج شما گرم و صميمي مي شود.

ارتباط خوب یک مهارت ضروری است.

بنابراین اگر به دنبال راه‌های بهتری برای برقراری ارتباط مؤثر با همسرتان هستید یا به سادگی ارتباط با همسرتان را بهبود می‌بخشید، بیایید به ۸ نکته ما در مورد نحوه برقراری ارتباط با همسرتان بپردازیم.

1. به حرف هاي همسرتان گوش بدهيد.

ما همیشه صحبت های همسرمان را می شنویم، اما واقعا چقدر گوش می دهیم؟ شنیدن و گوش دادن دو چیز کاملا متفاوت هستند.

اگر متوجه شدید که در حال منحرف شدن هستید، عصبانیت خود را از حرف های همسرتان خنثی می کنید، یا برنامه ریزی می کنید که به محض اینکه فرصتی را پیدا کردید، چه می خواهید بگویید، گوش نمی دهید.

اولین نکته برای بهبود ارتباط با همسرتان این است که یاد بگیرید به حرف های همسرتان گوش دهید. مراقب افکار و احساساتی که او بیان می کند، هم از طریق کلمات و هم از طریق زبان بدن او باشید.

گوش دادن فعالانه نه تنها به شما کمک می کند تا ارتباط با همسرتان را بهبود ببخشید، بلکه به شما کمک می کند تا یاد بگیرید که چگونه با اطرافیان خود صبورتر باشید.

2. یک سیستم تایم اوت راه اندازی کنید

هنگام برقراری ارتباط با همسرتان، نباید بحث ها بدون وقفه ادامه یابد تا زمانی که به یک راه حل برسید یا در دعوا منفجر شوید.

برای ارتباط بهتر با همسر، حواستان به احساستان در طول بحث باشد و از همسرتان بخواهید همین کار را انجام دهد.

روی کلمه یا عبارت کوتاهی توافق کنید که هر یک از شما می‌توانید در صورت نیاز به استراحت بگویید، مانند «ایست»، «وقفه»، «تایم اوت» یا «سرد شدن».

اگر هر یک از شما احساس ناامیدی کردید یا در آستانه فریاد زدن یا گفتن چیزهای آزاردهنده هستید، از عبارت زمان استراحت خود استفاده کنید و تا زمانی که دوباره احساس آرامش کنید استراحت کنید.

3. به کلماتی که انتخاب می کنید توجه کنید

هرکسی که می‌گفت «چوب‌ها و سنگ‌ها ممکن است استخوان‌هایم را بشکنند، اما کلمات هرگز به من صدمه نمی‌زنند» یا پوست بسیار ضخیمی داشت و یا هرگز مورد آزاردهنده‌ای قرار نگرفته بود.

کلماتی که استفاده می‌کنید تفاوت ایجاد می‌کنند – و زمانی که گفته می‌شوند، هرگز ناگفته یا شنیده نمی‌شوند.

هنگام صحبت با همسرتان به دقت به کلماتی که انتخاب می کنید فکر کنید.

از خود بپرسید که آیا چیزی که می‌خواهید بگویید به رساندن نظر شما و ادامه بحث کمک می‌کند یا اینکه فقط آسیب می‌زند یا ملتهب می‌شود. اگر دومی باشد، ممکن است زمان استفاده از آن عبارت زمان‌بندی فرا رسیده باشد.

4. بپرسید که آیا واقعاً لازم است گفته شود

صداقت و صراحت در هر ازدواجی حیاتی است، اما این بدان معنا نیست که شما باید هر چیزی که به ذهنتان می رسد را بگویید. احتیاط بخش مهمی از ارتباط خوب است.

اگر می خواهید چیزی بگویید که از ناامیدی، عصبانیت یا فقط می خواهید سرزنش کنید، آن را نگه دارید. راه دیگری برای رفع آن پیدا کنید، مانند یادداشت روزانه، یا حتی ضربه زدن به بالش یا انجام یک دور ورزشی شدید.

5. بررسی کنید آنچه را که شنیده اید فهمیده اید

چند لحظه وقت بگذارید و آنچه را که همسرتان به شما گفته است، روشن کنید، به خصوص اگر مطمئن نیستید که متوجه شده اید.

از این تکنیک ساده آینه‌کاری استفاده کنید: بعد از اینکه صحبتش تمام شد، بگویید: «پس چیزی که می‌گویی…» و آنچه را که او گفته به زبان خودت تکرار کن. این به شما این فرصت را می دهد که بررسی کنید متوجه شده اید و به او این فرصت را می دهد که توضیح دهد.

سعی کنید سؤالات بعدی مانند “چه احساسی در شما ایجاد می کند؟” بپرسید. یا “چه چیزی می تواند به حل این وضعیت برای شما کمک کند؟” احساس شنیدن و تایید برای هر کسی آرامش بخش است و باعث درک بهتر یکدیگر می شود.

6. خود را جای او بگذارید

به آنچه همسرتان به شما می گوید فکر کنید و از او بپرسید که چه احساسی ممکن است در او ایجاد کند. البته، همانطور که در بالا توضیح داده شد، بهترین کسی که می توانید در مورد آن سوال کنید، همسرتان است، اما این نیز مفید است که خودتان را جای او تصور کنید.

چند دقیقه وقت بگذارید و به آنچه در حال رخ دادن است و احساس همسرتان در مورد آن فکر کنید. تصور کنید که در حال حاضر در موقعیت او چگونه خواهد بود. توسعه همدلی به شما کمک می کند تا در بقیه دوران ازدواجتان بهتر ارتباط برقرار کنید.

و حتی اگر قادر به درک دیدگاه او نیستید، به ناامیدی او اعتماد کنید. شاید دلایل او برای او معتبر باشد. به دیدگاه او احترام بگذارید حتی اگر نمی توانید آن را درک کنید.

7. هرگز فریاد نزنید

فریاد زدن به ندرت نتیجه خوبی به همراه دارد. تنها کاری که می کند این است که به وضعیتی که از قبل ملتهب شده است، تشدید و آسیب می رساند. اگر واقعاً نمی‌توانید در برابر میل به فریاد زدن مقاومت کنید، وقت آن است که قبل از تلاش مجدد کمی استراحت کنید و آرام شوید.

سعی کنید با آرامش و محبت صحبت کنید، حتی زمانی که عصبانی هستید. اگر در حال حاضر نمی توانید مهربان باشید، حداقل هدف خود را مدنی و مراقبت کنید. همسر شما حریف شما نیست و مجبور نیستید او را بر دیدگاه خود جلب کنید.

8. روش متفاوتی را امتحان کنید

هر کس به طور متفاوتی ارتباط برقرار می کند. اگر همسرتان را درک نمی کنید یا او قادر به درک شما نیست، روش دیگری را امتحان کنید. از یک مثال یا قیاس استفاده کنید یا سعی کنید به روش دیگری توضیح دهید.

حتی می توانید سعی کنید احساسات خود را در یک نامه بنویسید یا یک نمودار یا فلوچارت بکشید. خنده‌دار به نظر می‌رسد، اما واقعاً می‌تواند کار کند، به‌ویژه زمانی که شما فقط چشم به چشم نمی‌بینید. همسرتان را به انجام همین کار تشویق کنید.

مقاله مرتبط: 6 نشانه جذابیت فیزیکی شما براي نامزدتان

یادگیری نحوه صحبت کردن با همسرتان در ازدواج، شما را برای زندگی آماده می کند و به بقا و شکوفایی ازدواج شما کمک می کند.

از همین امروز شروع به تمرین ارتباطات بهتر کنید – ممکن است از سرعت تغییر در رابطه خود متعجب شوید.

Check Also

آشنايي با افراد داراي اضطراب اجتماعی

آشنايي و ازدواج با فردی که دارای اضطراب اجتماعی است: 6 نکته از یک درمانگر

داشتن اضطراب اجتماعی سخت است. شما احساس می کنید که همه شما را قضاوت می …

عادت هايي براي كمك به ازدواج

6 عادت روزمره برای قوی نگه داشتن عشق در ازدواج

هر رابطه ای فروکش می کند و جریان می یابد. برخی از روزها ممکن است …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *